google-site-verification=JSAVxSiBXdgXVfNHEnR5Jb6OrKOwR8ownsBWMRzpYks
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért a Pulzárt?

Üdvözöljük a PULZÁR villanypásztorok hivatalos weboldalán, és webáruházában!

Áruházunk létrejöttének alap gondolata, hogy az interneten fellelhető villanypásztoros termékek ezrei közül kiválogassuk és leszűrjük azon termékeket, melyek a legszélesebb felhasználási terület mellett, elérhető áron, tökéletes megoldást biztosítanak azok számára, akik elektromos kerítésrendszerben gondolkoznak.

A kínálatunkban megtalálható termékek helyt állnak, bármely nagyságú villanypásztor rendszer esetén. Legyen akár szó kerti felhasználástól kezdve komolyabb legeltetési és vadkár megelőzési rendszerekig.

Miért töltene el hosszú órákat azzal, hogy összehasonlítja a piacon fellelhető készülékeket, vezetékeket és kiegészítőket, mikor ezt mi már megtettük Ön helyett? Így biztosak vagyunk benne, hogy termékeink ár érték arányban kiemelkedőek a magyar piacon.

Kizárólag magyar, saját gyártású, PULZÁR márkanévvel ellátott villanypásztor készülékeket forgalmazunk, és törekszünk arra, hogy minden egyéb kiegészítőt is magyar gyártóktól és magyar vállalkozásoktól szerezzünk be!

Ha minket választ,garantáltan nem kell kompromisszumot kötnie ár és megbízhatóság tekintetében.

 

Miben másak a PULZÁR készülék, a többi „hazaihoz” képest?  MINDENBEN!

A villanypásztorok lelke a jó felépítésű nagyfeszültségű transzformátor. Készülékeink transzformátorait saját CNC gépen, soronként szigetelve és duplán impregnálva készítjük,zárt, lemezelt UI vasmagra. Több ezer darabot készítettünk már, és tapasztalatból mondhatjuk, hogy problémamenetesen üzemelnek.

 

A transzformátorokat meghajtó áramkörök, gondosan megtervezett, gyári nyomtatott áramkörökre vannak szerelve, a megfelelő biztonsági védelmekkel ellátva. Nem hiányoznak az induktív és kapacitív alkatrészek sem.

 

Az alkatrészek zárt, fröccsenő víz ellen védett készülékházba kerülnek beszerelésre. Nincs szükség szellőzőnyílás kialakítására a készülékeken, mivel nincs disszipációból és egyéb helytelen működésből eredő hőleadás. A 12V-ról üzemeltethető készülékek esetében sem képződik hő, mert  FET-es ferrites invertert használunk.

 

Készülékeink többségébe Földzárlat jelző LED van beépítve, ami jelzi ha idegen tárgy ér a karám vezetékhez, és emiatt lecsökken a rendszerünk hatásfoka.

 

Készülékeink a folyamatos fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően mára méltán lettek közkedveltek a felhasználók körében.

 

Reméljük, hogy Önt is elégedett partnereink közt tudhatjuk.